Paustian Byg udfører dine tømreropgaver – store som små

Mangler du en tømrer til at kunne udføre dit næste projekt? Hos Paustian Byg leverer vi professionelle tømreopgaver, store som små. Vi tilbyder et kvalitetssikkert håndværk efter dine ønsker. Med os som ansvarlig for dine næste tømreopgaver, sikrer du et resultat af høj kvalitet, der står færdigt til den aftalte tid.

Hos Paustian Byg kan du til hver en tid føle dig tryg. Vores medarbejdere har den erfaring og kompetence der skal til for at kunne komme sikkert i mål med dine ønsker.

Glade kunder og et arbejde vi er stolte af

Vi ønsker glade kunder og stiler kun efter et arbejde, der er udført til perfektion. Vi udfører alle former for tømrerarbejde til en fordelagtig pris og hjælper dig i mål med den ønskede opgave.
Når du vælger os til dine tømreopgaver, startes der altid ud med et grundigt forarbejde. Den gode dialog med dig som kunde skal skabe grundlag for et kvalitetssikkert udført arbejde, der stemmer overens med dine forventninger. Alle opgaver er unikke og derfor får du som kunde altid særbehandling.

Høj kundetilfredshed

En stor del af vores kvalitetsbevidste arbejde er kundetilfredsheden. En naturlig del af arbejdet er en realistisk forventningsafstemning, så du kan få opfyldt dine næste tømreopgaver på bedst mulig vis og være en del af processen.

Hvorfor vælge os?

plumbing-about